Cilt Bakım Önerisi (doğal)

Bildiğimiz üzere hepimizin başı bir dönem sivilceler ile dertte. Yüzümüzde var olan sivilceler için birçok maske tarifi, özel sabunlar ve bilinen kremler kullanmışızdır. Bunların arasında oldukça etkili deneyip sonuç aldığım bir sabunu sizlerle paylaşacağım.  
 Sivilce oluşumuna etki eden fazlasıyla etmen vardır fakat benim gözlemlerime göre en çok oluşmasına yardımcı olan kozmetik ürünleri. Günümüzde neredeyse hepimiz kullanıyoruz. Cildimiz fondöten, kapatıcı, pudra gibi ürünlerde tüm gün boyunca hava almıyor. Üstelik bide yaptığımız makyaj ile uyursak durum daha fena... O yüzden kesinlikle uyumadan önce yüzümüzdeki makyajı bir pamuk yardımıyla ve makyaj temizleme suyu ile temizleyelim. Böylelikle gece cildimiz nefes alacaktır. Yüzümüzü daima temiz tutalım en önemli kurallardan biride budur. Yüzümü temiz tutuyorum fakat hala sivilce çıkmasını önleyemiyorum diyorsanız evet okumaya devam edin. Sizlere şimdi sivilcelerinizi kurutacak doğal bir sabun önereceğim. 

Evet bu doğal kükürt sabunu haftada 3-4 kez uyumadan önce cildinizi bu sabunla temizlerseniz oldukça etkisini göreceksiniz. Gözle görülür bir fark olacaktır. 1 ay düzenli kullanmanızı öneririm. Yavaş yavaş yüzünüzdeki sivilceleri kurutacaktır. Kesinlikle günlük kullanmayın bu sefer fazla kurutur yüzünüzü. İşte bu sabun tam olarak cildi yağlı ve sivilceli olanlara göre.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bengal İspinozu

Ürün Önerisi